Sorry~~

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Frasier_1_by_bittykate_large

Sebelum tu kepada semua reader. sorry sebab jarang upadate. sebab? syara pengsan je sekarang bila balik sekolah. PEMALAS sangat kau syara =.= . kepada yang belum syara review pun sama. sorry syara akan review esok atau mungkin esoknya. budak ada kelas tambahan sebegini. Mengalahkan PM je sibuk syara ni.  Kepada yang join giveaway tu. Silalah bersabar kerana partner syara tak online2 pun sampai sekarang. Syara tak tahu susunan hadiahnya macam mana. So, faham-fahamlah kan? Okay sorry kepada new family yang belum sempat syara nak follow balik. Kepada yang tag Syara giveaway, segmen or contes sorry sebab tak dapat join. Kepada yang minta syara jadi sponsor pun syara minta maaf sangat-sangat ye. Kesimpulannya *amboi* , syara mintak maaf tau. Do comment untuk maafkan syara :(

Thanks :D


6 comments:

Condoriano said...

Silalah rajin-rajinkan diri anda xD

NinaAz said...

Comel kek tu

Anis Zainudin said...

tak nak maafkan selagi tak blanje akak makan..hahaha :P

tenku butang said...

dapnya stoberi... nyum2.. tringat cameron highland

Simple Syara said...

@Condoriano haha. iyolah :)

Simple Syara said...

@Anis Zainudin tak habis2 kak Anis :P