Injection & Cerpen

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Tumblr_ml3ahtkgyn1r0484jo1_500_large

Hari ni dapat injection :) pergh! sedap kena injection. Injection untuk kancing dagu. Syara tak tahu penyakit ape tu. Tapi budak perempuan rilex je lepas kena injection budak lelaki yag over. itu perkara biasa. Jarum tu BFF perempuan kan? hehe :D Tangan kebas woo~~ tadi syara tunjuk dekat budak kelas yg syara okay, tapi, itu semua acting belaka. *berlagak kuat*

Esok pertandingan cerpen. Help me, esok pertandingan, tapi masih tak ade idea *blank* Okay, tajuk dia susah. Yang Tua Dihormati Yang Muda Disayangi. Tajuk dia tersangatlah senang :P haha. tolong syara. cerita mcm mana yang sesuai untuk tajuk tu? Hehe, membebel terbanyak pulak. sambung next entry okay?

Thanks :)




2 comments:

Alani said...

tetanus. nama injection tu, anti tetanus

Simple Syara said...

@Alani thanks kasi tahu :D