Sibuk a.k.a Busy

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Tumblr_mkt99mdanw1rksbaeo1_500_large

reader sekalian :) apa khabar :D sorry syara sekarang jarang update sebab sibuk.kakak sedara syara kahwin  sebab tu sibuk nak tolong dia. dah macam mak perangtin dah syara ni :) siapa yang tag syara untuk giveaway,segmen or contest nnti syara join. harap2 dateline belum sampai. Exam pun dah nak dekat. PMR dah nak dekat dah . Doakan syara. masalah syara dengan cikgu tu, ah!! malas nak fikir. menyakitkan hati je :'( benci benda macam ni . okay nnti syara update lagi.

Thanks :)
Sekian :)

5 comments:

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html
jom join

tenku butang said...

ha2.. cumeyy!!

ennncaakkk.. kiyomi!
done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

NinaAz said...

Tahniah buat kakak sedara sis ;)

Nana Liena said...

tahniah utk cousin yg kahwin..hehe..btw belajar rajin2 sokmo no..tak mo malas2..hehe.. masalah dgn cikgu kena settlekan.. nnt tak berkat ilmu.. :)naya krang..hehe

Simple Syara said...

@Nana Liena Okay thanks :)