Review Blog Cik Zara

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

65dccf31480f3e6008ae87106a97babf_large

http://blueyarns.blogspot.com/

Sila klik link untuk terus terbang ke blog kak Zara. Okay, kak Zara ada jual crochet. Okay syara dah tengok. Comel dila semuanya . nah refer gambar untuk tgk hasil kerja kak Zara.


Okay jom kita teruskan dengan mereview. Berat blog 103KB. boleh ringankan. buang widget yang tak perlu. pakai denim kalau boleh :) Sidebar tersusun. entri pun menarik. banyak resepi dkt blog ni. Kak Zara ni rajin join GA, segmen, contest . Nanti korang ajak dia join ye? Background pun lawa. Jom terjah Kak Zara :)

6 comments:

Cik Zara said...

tq syara.. really appreciate it.. banyak ke resipi dik/.haha..rasenye ade satu tu je mushrom soup..hihi.. ape pon tq sangat2... :)

Simple Syara said...

@Cik Zara Welcome. resepi tak banyak eh? malulah gini =O.O=

Cik Zara said...

haha.. xpe..lepas ni kene msukkan banyak2 resipi lah..biar syara x malu lagi dh.. hehe..

Simple Syara said...

@Cik Zara alolo sweetnya kak Zara :) hehe

nini said...

bestnya ada orang nak review...hehe

Simple Syara said...

haha :)