Alhamdulillah!! Menang Pertandingan Cerpen

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Large

Hari tu, syara ada update yang syara masuk pertandingan cerpen kan? kalau yg belum baca, sila cari sendiri di blog archive *sadis* Okay, ingat mula2 tak tak ada menengah rendah pun yang menang pertandingan cerpen tu. Sebab cikgu umum semua kategori tapi cerpen dengan esei untuk menengah rendah cikgu tak umum. Mula-mula syara macam kecewalah sebab tak tahu keputusan. Tak menang tak pe, tak yang penting tahu keputusan. Tapi hari ni cikgu BM syara, kata yang join cerpen tu cuma tingkatan 3. Alhamdulillah syara menang tempat ketiga. Tak sangka kot. Kawan syara, syafiqah pula menang tempat pertama. Syara macam tak pecaya je. hehe :3 nah gambar syara punya hadiah :)











Hadiah yang tak sebeberapa di mata orang lain, bermakna buat mata syara. hehe. excited sebab dah lama tak menang pertandingan. Tempat ketiga pun jadilah daripada tak ada tempat :)adioss 

Thanks :)

12 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Tahniah! Share cerpen tu boleh? Nak baca laaaaa. xD

Simple Syara said...

terima kasih dik. akak malulah nak share cerpen tu. hehe :B nanti kalau dah dapat, akak share ye :)

Shakinah Sharif said...

Tahniah Syara ;D kita pun ada menang jugak pertandingan cerpen. Teruskan usaha syara. Time macam ni lah kena kumpul banyak sijil. Tahun depan masuk asrama senang :D

Lissa LaLissa said...

tahniaahhh~ hhe x nak share cerpen tuu ngan pembaca blog..? nk baca jugak.. hehe

Rieya Ramlee said...

Tahniah!! ye..share la cerpen tu kat blog..ok dear :)

Simple Syara said...

Terima kasih. Masa mcm ni baru sibuk nak kejar sijil kan? haha :D

Simple Syara said...

Nak baca? syara pun dah lupa cerpennya. Kalau cikgu pulangkan syara share tau :D

Simple Syara said...

terima kasih. Nanti kalau cikgu bagi balik, syara share :)

Sabrina SA said...

tahniah :D

izzamri said...

Tahniah.
Teringin nak tulis2 cerpen jugak,
tapi sifat malaih tu tak boleh buang.
hee..
keep it up!

Simple Syara said...

Thanks :D

Simple Syara said...

Thanks. syara tulis pun sebab masuk pertandingan. cerpen tu spontan je :3