Review Blog Cikgu Hailmi

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Dior-francia-paris-perfume-favim.com-681093_large

http://www.cikguhailmi.com/

Tekan link diatas untuk terjah cikgu. Cikgu cakap dengan syara yang blog dia tak pernah direview. Kenapa tak review blog cikgu? *marah kononnya* Okay kalau korang nak cari pasal subjek sains and kimia, boleh rujuk cikgu Hailmi. Syara kadang2 pun masuk blog cikgu sebab nak cari jawapan homework ==' Okay cuma berat blog cikgu ini agak beratlah iaitu 239.69KB . biar berat ilmu kan? tapi harap2 boleh ringankan lagi. Bagi syara okay je. Entri penuh berinfomasi. Nak cari pasal sofbol pun ade. Okay jom terjah cikgu :)

2 comments:

Norhailmi Abdul Mutalib said...

hak3 TQ syara sebab sudi review blog cikgu!! .. terima gak atas nasihat.. akan cikgu cuba usahakan biar blog cikgu lebih ringan, sampai dapat terbang!! ;)

Simple Syara said...

@Norhailmi Abdul Mutalib sama2 cikgu. Ringankan sampai boleh terbang eh?haha :D