Senarai yang hendak direview

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
Tumblr_mkz4hryl5j1s53qpso1_500_large
Okay ini link yang akan direview. kalau lambat tu faham2lah syara sibuk sikit. hehe, syara kalau review siap explore blog korang baru boleh review. Okay check link blog korang eh? ada 20 blogger yang bagi link. sila rujuk sini sama ada anda sudah direview atau belum. Jadi alert :)
  1. http://ciknadhirah.blogspot.com/ (S I A P)
  2. http://yayaomeyy.blogspot.com/ (S I A P )
  3. http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/ (S I A P)
  4. http://miszfarahanis.blogspot.com       (S I A P)
  5. http://leeza-awak.blogspot.com/     (S I A P)
  6. http://kisahgadisketawa.blogspot.com/ (S I A P)
  7. http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com (S I A P)
  8. http://najaha-abdillah.blogspot.com/ (S I A P)
  9. sibodohjangankacau.blogspot.com (S I A P)
  10. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/ (S I A P)
  11. http://akugadisbiasa.blogspot.com (S I A P)
  12. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/
  13. http://www.cikguhailmi.com
  14. http://blueyarns.blogspot.com/
  15. http://hikayathiudpku.blogspot.com/
  16. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
  17. http://ezbil-official.blogspot.com/
  18. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/
  19. www.ckod-ckodok.my
  20. http://jelezkah.blogspot.com/
Bagi yang sudah siap silalah lihat review syara tentang blog awak. sorry tersalah taip. Okay bagi yang belum pun sorry sebab lambat :D

Thanks :)

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat me-review... ^_^

Simple Syara said...

@Farah Waheda Wahid terima kasih :D

Norr Pizz said...

x sabar nak tengok review...

Simple Syara said...

@Norr Pizz hehe :D sabar :)

sha dhira said...

terima kasih sudi nak review blog shad.. salam perkenalan.. *saya seorang yang peramah*hehe

Simple Syara said...

@sha dhira sama-sama :)

Cikgu Hailmi said...

TQ Syara sebab sudi nak review blog cikgu.. Tak sabar nak tunggu.. ;)

Simple Syara said...

@Cikgu Hailmi welcome cikgu :) nnati syara review :)