Perlukan Undian Untuk Hadiah Next Segmen

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

D-I-T-U-T-U-P
Tumblrl269eipfhn1qbeyk2o1500large_large
Syara nak minta bantuan reader semua untuk buat undian untuk next segmen syara. syara nak tengok berapa ramai yang berminat dengan hadiah2nya. kalau dapat byk undian, syara akan jadikan itu sebagai hadiah untuk next segmen syara. next segmen syara dalam bulan 6 gitulah, sebab nak kira2 bajet untuk pastikan cukup untuk buat segmen :) 
Cara nak undi bakal hadiah :
comment nama hadiah yang korang nak di kotak komen entry ini
korang boleh buat seberapa banyakpun korang nak.
Contoh 1 :
- t-shirt runningman
-undi 10 kali 
( diterima )
Contoh 2 :
- t-shirt runningman
-undi 1000 kali
(tak diterima)
ini untuk korang jugak. kalau korang nak memain susahlah syara macam ni. Okay senarai bakal hadiah :)
  1. Peplum  x 2 helai
  2. Sabun susu beras x 2 ketul
  3. Baju tribal x 2 helai
  4. Shawl tribal x 2 helai
  5. Tudung plain x 2 helai
  6. Plain longdress x 2 helai
  7. maxi skirt x 2 helai
  8. Tribal square x 2 helai
  9. Paisley square x 2 helai
  10. Inner ninja neck x 2 helai
  11. Bawal 5 tones x 2 helai
  12. T-shirt runningman x 2 helai
  13. Lip tint x 2 botol
  14. Sophie Magic Pink x 2 botol
  15. Korean bracelet x 2 utas
  16. Strawberry milk body butter x 2 botol
  17. Candy watch x 2 utas
  18. Vest dress x 2 helai
  19. Iris shawl x 2 helai
  20. Tomatox x 2 keping
  21. Super BB cream x 2 botol
  22. Mousetache bracelet x 2 utas
  23. Mousetache necklace x 2 utas
  24. Mousetache black strap watch x 2 utas
  25. Korean Necklace x 2 utas
semua nak dua kan? okay syara hanya pilih 2 yang paling banyak dapat undian. undian akan ditutup pada 10/4/2013 pada pukul 6petang.pilih sebaiknya okay? arasso? next segmen just follow blog syara and like fanpage syara :) senang kan? so cepat undi dan syara akan kumpul2 duit untuk next segmen :)

9 comments:

Lulla's said...

Bawal 5 tones
-undi 10 kali

Vee Lea said...

Baju tribal (10 kali), candy watch (20 kali). Is that acceptable?? Ngee :D

Anis Zainudin said...

shawl tribal ! akak undi 10 kali :D
terima tak syara ? :P

Eyma su said...

shwal tribal undi 10 kali..(^_^)

annur_islam said...

Saya Undi
Pilihan 1 :
-Korean Necklace x 2 utas
-undi 10kali

Pilihan 2 :
- Mousetache necklace x 2 utas
- undi 10kali


Ween said...

korean bracelet (10 kali)

Miss Anonymous said...

lip tint (10 kali), korean bracelet (10 kali)

Nana Littlo said...

Shawl Tribal x 10 ;)

Tomatox x 10 :D

yun yazwani said...

baju tribal

10 undian ..

ok ??