Review Blog Panda Obsessed

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Tumblr_mjvinreowv1rqin5go1_500_large_large

http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/

Blog ketiga pulak :) Okay blog ini pemiliknya bernama Diwanah Aniwsha *betulkah ejaannya itu?* hehe :) Okay blogger dari sabah ni sungguh comel. tak caya? picit link dekat atas tu eh? Syara rasa awak perlu pasang follower gadget sebab syara tak dapat follow awak. sedih kan? :'( *joking* background cantik, siapboleh tukar-tukar lagi. berat blog 46.34 KB. blogger yg paling ringan buat masa sekarang itu je yg syara nak awak tambah iaitu follower gadget lepastu dah okay dah :)


Yang baik datang dari Allah dan yang buruk datang daripada syara sendiri :)
Maafkan atas kesalahan syara :)
Thanks :)

1 comment:

Nana Littlo said...

Akak Syara, Saya tak pandai pasang followers gadget :( Tolong buatkan? IM di fb - Nurdianah Anisha. Please? Memang nk sangat parang tapi tak reti. Hope akak dapat tolong buatkan? :D