Sorry + Need Sponsor? + Huh?

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
Large
Syara dah tak sabar nak umum pemenang sebenarnya. Alahai apalah nasib. Tak pe, lepas ni syara nak buat segmen seseorang. hehe. Yang syara suruh pilih hadiah tu khas untuk Segmen syara dengan kak Anis. Lambat lagi nak buat. Bagi siapa yg belum baca senarai bakal hadiah boleh baca di SINI okay? Mintak maaflah sebab lambat umum pemenang itu bukan pilihan syara. Sorry okay? haha. syara patut ke cari sponsor untuk next segmen? Bagilah cadangan :) Do comment :)

10 comments:

NinaAz said...

hurm. perlu kot... bila tu next segmen? heee

Simple Syara said...

Lepas umum pemenang giveaway miya and syara :)

Nana Littlo said...

Akak, saya nak baca. tapi mana backlink perkataan '' SINI '' tu?

Simple Syara said...

Dah letak dik :) sorry tak nampak :)

Aina Areen said...

yaa , perlu :D

Simple Syara said...

haha :) awak nak jadi sponsor ke :P

$yuhada $yada said...

rasanya perlu :) lebih baik..hihi , saya bleh jadi sponsor tapi topup jelah xD

Simple Syara said...

haha. nanti kalau syara nak sponsor topup. syara minta jasa baik awak. okay?

Sabrina SA said...

Nak jadi sponsor !!

Simple Syara said...

haha. tak sabarnya. nanti kalau syara nak cari sponsor cepat2 syara cari awak kalau bertetapan :)