Review blog Diari Hati

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

541818_525969347445821_2032801388_n_large

http://ciknadhirah.blogspot.com/

Sorry lambat review. hehe. okay blog ini adalah boleh nadhirah . Bila masuk je belog dia syara terus disambut dgn header yg syara suka kata-kata dia. Header comel. berat blog ni pulak 134.2 KB. berat tu bagi syara. awak mungkin boleh buang mana yang tak patut. elakkan penggunaan HTML/ Javascript yang terlampau banyak. Syara jugak ade perasan, yang nadhirah terlalu guna banyak javascript .seelok2nya awk combinekan je semua sekali. Blog cantik. background pun comei ^^' okay itu je kot :)

Yang baik datang dari Allah dan yang buruk datang daripada syara sendiri :)
Maafkan atas kesalahan syara :)
Thanks :)

2 comments:

Nadhirah said...

oh, okeh. thanks..beratnya blog sy..ish ish..okeh, nnt sy check balik apa yg patut atau tak..thanks sekali lagi atas pendapat atau pandangannya.. :)

Simple Syara said...

@Nadhirah my pleasure :)