Nak meniaga Online

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

553045_359295257510426_1446493977_n_large

Kepada geng yang join giveaway syara, syara akan update pemenang. bukan syara pilih tapi partner syara :) Okay sihat tak reader? hehe :) Syara nak share sikit story ni. Okay siapa ada buat meniaga online? angkat jari ibu! *ramai angkat* apa yang korang jual ah? *tergangster pulak* Syara ada modal bawah RM300. boleh bagi tahu tak meniaga apa yang sesuai dengan bajet syara. syara tak kisah jual ape2 yang penting halal.  Harap ada yang sudi membantu insan istimewa mcm syara ni :P *melebih* Okay sini je membebel. nnti drop comment tau. 

Thanks :)

10 comments:

Condoriano said...

RM300 is more than enough x)
that's a cute woody..

Simple Syara said...

@Condoriano cukup ke?

Farah Waheda Wahid said...

semoga berjaya syara...

Simple Syara said...

@Farah Waheda Wahid terima kasih kak :D

~didiey~ said...

akak meniaga tudung :)

Simple Syara said...

@~didiey~ terima kasih share :D

~didiey~ said...

@Simple Syarasama2... rm300 tu more than enough..tp akak suggest sebagai permulaan, jd agent dulu. agen dropship. sebab permulaan ni kita xtau feedback org cmne. kalau ramai pelanggan, baru start keluarkan modal sendiri :)

Simple Syara said...

@~didiey~ agen dropship? susah nak carik sekarang :D

Simple Syara said...

@~didiey~ agen dropship? susah nak carik sekarang :D

combi said...

rm300 da ckup sgt da :)