Review Online Shop : ShawlsToLove

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo


Rasulullah bersabda,'Dunia ini adalah perhiasan, dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah'. (HR Muslim).

Okay, hari ni syara nak kongsi dengan korang, kalau korang semua peminat tudung and shawl. Dekat ShawlsToLove ni, memang banyak pilihan tudung. Korang mesti rambang mata punyalah bila masuk dalam fanpage @ website diaorang. Ini antara koleksi yang ada :







Sebenarnya ada banyak lagi. Tapi ini sebahagiannya, supaya korang pergi cari dekat facebook & website untuk ketahui lebih. Itu sahaja untuk review kali ni :)

Lawati Mereka Di Fanpage >> Sini
Lawati Mereka Di Website >> Sini

2 comments:

NJihe.am said...

Salam singgah. tengok pun dah berkenan. tutup aurat, bukan tutup kepala! done follow #833 studioous.blogspot.com

Arina Azman said...

PENCARIAN SPONSOR http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/07/pencarian-sponsor-4-ga.html