Kalau Tak Ikhlas Tak Payah Follow!

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Large

Tajuk entry memang macam mengamuk je kan? memang tengah mengamuk ni. Kalau dah tak ikhlas nak follow tak payah followlah. Lepas tu unfollow balik. Apa yang dia dapat? Lain kali kalau dah unfollow tu cbox lah syara. Nak tengok jugak siapa blogger tu. Serius malas nak layan blogger yang tak IKHLAS. Syara memang tak tahu siapa yang unfollow syara tu. So, syara tak suruh awak mintak maaf tapi sekurang2nya awak takkan buat unfollow tu dekat blogger lain pulak :) Terima kasihlah sebab unfollow.

Thanks :)

28 comments:

Anis Zainudin said...

sbr2..takmo marah cmni..nty tak comel la adik akak :D senyum skit..hehe..

Adam Faiz said...

serious benci unfollower urghh...

Anis Farhana said...

Ada jugak yang unfollow saya. nak check satu satu dah macam takde keja. terpaksa lah biarkan. nak unfollow balik tak tahu sapa.

apa motif ntah unfollow. huh, benci >.<

miLa saim said...

wahh...relax2..ngamuk btul nmpk nyer ni..huhu..hmm..pnah tkena gak cmni :(

Vee Lea said...

Happens to me all the time!! Alasan kita tak follow -.-

Azyan Ramle said...

huhu..yan pernah kne mcm ni..tp bkn bloggers unfollow yan tp yan y unfollow bloggers lain..tp benda ni jd secara tak sedar tau..kte dah follow blogger tu tp bile check balik tgk kte dah jd unfollow automatically nya..bila yan tye bloggers lain, ada jugak y hadapi situation cmni..so, kne double follow da..huhu..sori kalau yan sibuk,tp just nak inform je.. :)
jgn mrh2 yea :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Lia dh prnh kena. Sakit hati, kan?

NinaAz said...

Sabar yea syara. Xp. Kita bkawan dgn y ikhlas jea

Simplesyara said...

Haha. Okay kak :)

Simplesyara said...

Tau tak pe :)

Simplesyara said...

Haha. Syara malas nak cari unfollower tu. Buang masa :)

Simplesyara said...

Haha. Takpe kita serupa ~~

Simplesyara said...

itu salah satu sebab kot dia unfollow :)

Simplesyara said...

Haha. Thanks Yan. Syara pun double check kalau nak follow. Takut2 ter unfollow pulak kan? Thanks again. Okay :)

Simplesyara said...

Adik pun pernah kena? Serius memang sakit hati =.=

Simplesyara said...

Haha. Okay :)

Azyan Ramle said...

u r most welcome dear :)

Simplesyara said...

:)

Lissa LaLissa said...

memang ada orang macam tuu., memang sakit hati.. tapi.. apa boleh buat kan.. layan jea laa perangai macam tuuu., hee >.<

maria firdz said...

Biasa la tu... X semestinya srorg unfõllow dh rugi... Seorg pergi berjuta yg ke mari.. Sabar ea.. Lumrah dlm dunia blogging...

Simplesyara said...

sabar gila awak ni :)

Simplesyara said...

haha. wah sejuta yang datang :) thanks:)

Mas Diey said...

sabar jela syara. hurm....nasib baik Mas x pernh kena lg. tak tahu lah kalau dh kena mesti melenting jg lah..huhuhuu

NurainSuperr said...

rajin pulak dia unfollow org -.-
ain pun kalau dah follow, follow jelah. buat apa lah nak unfollow . sabar jelah ea..

Simplesyara said...

Haha. Dia tak perasan kot dia ter-unfollow ataupun dia tak suke tgk entry2 syara ni menyemak dekat dashboard :)

Simplesyara said...

haha. kalau dah kena, memang sakit gila hati. harap2 x jadi dkt awak :)

Nunu Yusop said...

ishh sabar jelah dengan blogger macam tu -.- kalau dah tau nak unfollow, kenapa dia follow? dia saje nak nyusahkan diri dia sendiri kot? hahaha sengal. serious buang masa.

Simplesyara said...

haha. Biarlah dia. Syara malas nak amik tahu dah :)