Rasa nak edit blog ^_^

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo


Large

Rasa macam nak edit bloglah. Dah bosan dengan templete ni. muhehe. cepat gila syara bosan, padahal baru je edit :D Nak buat tema apa eh? Kawaii sesuai tak? Kalau sesuai, nak buatlah :P rasa nak tukar semua. header, yang penting semualah. Syara nak buat tema kawaiilah :) teringin nak buat tema mcm tu. Tapi nak kena study dulu and tengok macam mana rupa tema kawaii tu. Hehe. Yang penting simple and lawa :) Okay itu je nak bebelkan. Thanks :)

2 comments:

Ez Bil said...

Jemput join. ^^,

http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-bulan-mei.html

Simple Syara said...

InsyaAllah syara join :D