Gara-gara nak tukar ke blogskin

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Large

Apa khabar reader? Sorry lama tak menghadpet. *rasanya ahad update* sebab tangan yang lagi gatal dan degil ni pergi tukar jadi blogskin. Dahlah tak pandai nak adjust blogskin lepatu kononnya nak tukar terus tertekan simple templete. seronok. =.= ni gambar sebelum di edit :




serabut gila. Syara main tinggalkan blog dengan keadaan huru hara gila. Ni pula selepas di edit :




Lawa tak? background pucat tu menggambarkan tuan belog pun penat mengedit. Semua salah sendiri kan? Hehe. Okaylah berhenti membebel. 

Thanks :)


7 comments:

nur wanda Shuhada said...

jom join
http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html
http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-lucky-draw-by.html

shuhaida saad said...

teringin nak tukar design blog. tapi memandangkan template baru ni, xreti ss nak buat :(

combi said...

comel da tu :p

Simple Syara said...

templete baru senanglah :) kena berlatih banyak ;)

Simple Syara said...

hehehe. Terima kasih :)

Mime MF said...

simple but nice..:)

Simplesyara said...

Thanks :)