Akhirnya Berlaku Juga

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Large

Apa khabar reader. Sorry sebab dah lama tak update * macam ada orang baca*. Semalam syara pergi Qiamulail. Best gila ^.^ kali kedua pergi Qiam dengan classmate. Okay, kembali kepada tajuk. apa yang berlaku? Biasalah blogger mesti ada yang kena benda ni. Syara yakin. Tengoklah bawah dulu.




*right click untuk lihat lebih jelas*

Biasalah website2 yang mengarut2 tu. Website sex untuk 18 ke atas tu. Syara suka check pageview syara, tapi bila dh tekan rasa menyesal pula sebab keluar gambar perempuan yang pakaian korang sendiri pun boleh tahu. Risau gila syara kot. Okaylah syara nak berhenti membebel <3 syara blogwalking semua peserta April-May Giveaway By Simplesyara pada 29/5/2013. Insha Allah :)

Okay Thanks :)

12 comments:

Nabilaa Izzati ✔ said...

sabar je lah syara :)

Simplesyara said...

Tengah sabar :)

Mas Diey said...

Dah ramai kan blogger kena mcm nie. Haih..tah pape tah.. --"

Nur Amalina Maisarah said...

me too..dah la yg paling top sekali dalam rank tu -.- sengal je..igtkan page ape

Nur Najihah said...

kita pun sama.. :(

Simplesyara said...

Tahu tak ape :)

Simplesyara said...

paling top eh? website tu mengarut

Simplesyara said...

alolo. Tak pe. sama2 sabar kay?

Anis Farhana said...

Dekat pageviews saya pun ada benda alah tu. tak tahu pulak page apa. alahaiiiii >.<

Anis Zainudin said...

syara,sme la ngn akak :(

Simplesyara said...

kita serupa kak :)

Simplesyara said...

haha. takpe. kita semua pernah kena :)