Nak Masuk Kolej Vokasional

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Large

Syara dah nekad nak masuk vokasional tahun 2014. adakah macam kejamkan diri sendiri? Syara ada banyak sebab nak tinggalkan sekolah syara sekarang. Bukan sebab cikgunya atau pelajarnya. Syara ada sebab yang tersendiri. Ah, syara ak lupakan semua dekat sekolah tu sebenarnya. Lagipun tahun depan abang senior yang syara suka tu dah tak ade *gatai* kepada ibu yang tengah baca, Ibu dah bagi lampu hijau kan? hehe :P Tipu eh kalau korang tak minat abang2 senior. Korang tak normal eh?hehe. taklah gurau je :) Syara dah survey dah tadi kos yang ada dekat sini >> http://www.freewebs.com/smtazizah/kursus.htm
Masih tengah fikir nak pilih yang mana. Ramai yang nak blah bila habis PMR :P Syara nak kejar cita-cita okay? Hehe dah lama membebel pulak. Thanks :)


9 comments:

Ez Bil said...

Jom join!!
http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/zombieblog.html

NinaAz said...

semoga beerjya dmn jua syara berada :)

Cik Nas :) said...

kalau minat junior pulak macam mana..?? :O Hihi..btw good luck PMR ^^

Simple Syara said...

Thanks :)

Simple Syara said...

minat junior tu kan biasa :) thanks :)

Lissa LaLissa said...

Sis jarang minat senior. selalu terpikat ngan junior.. haha .. apapun., all the best. ^^

Simple Syara said...

pilihan masing-masing kan? Thanks kak :)

NurainSuperr said...

hihi goodluck ! try environment baru. korang beruntung sebab smt dah tukar jadi kolej :)

Simple Syara said...

Thanks :)