Banyak Benda Nak Ditulis

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
Large
*iklan pertama* Siapa nak teddy bear sweater, bookmark,lip tint obdo, brooch,hairclips and topup daripada sponsor dan 2 necklace,2 bawal printed, 2 beads? Kalau korang rasa, korang nak, jom join April-May Giveaway By Simplesyara. Belum tutup lagi. sebulan. Syara target lebih 100++ penyertaan. Jom join and tujukkan sokongan korang."
*iklan kedua* Sekarang ni semua nak tribal, baju tribak, stokin tribal sampailah ke sapu tangan pun nak tribal. Bagi peminat tribal, syara ada jual Shawl Tribal dengan harga RM30 free postage + Rm5 untuk sabah and sarawak. mudah dibentuk, tudungnya sejuk dan berat. Tak adalah terbang2. Panjang shawl 1.75 meter. Ianya akan membuatkan korang selesa bila pakai. Sekarang ada 17 corak. setiap corak, hanya tinggal satu. maksudnya hanya tinggal 17 helai. Jom ber-tribal!

Hai2 reader sekalian *krik krik* Okay, syara akan exam pada 17 mei hingga 23 mei. jadi kalau syara tak publish comment korang, jangan marah pula. Syara akan sentiasa buka blog untuk update peserta melainkan terlalu sibuk *sibuk sangat ke kau jah?* Syara semalam terkejut plus cuak gila bila tengok DP fanpage tiba2 tukar gambar yang syara tak kenal.  tengoklah.





Syara dah tukar email password and tukar DP. Alhamdulillah selamat fanpage syara ni. Walaupun jarang update, Syara sayang kot.




Okaylah syara cau cin cau dulu ye sebab nak sambung masukkan entry we got married :) 
Thanks :)


2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

x sabar nak tunggu entry we got married tu...

Simple Syara said...

hehe. sabar nah :D