Review Blog

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
ENTRY INI AKAN MELEKAT SELAMA 1 BULAN
Large
Okay, sekarang syara nak review peserta giveaway daripada no 49 sehingga no 56. Syara betul2 nak minta maaf dekat korang. Itu kesalahan syara sebagai manusia biasa. Syara tahu sepatutnya kena random balik sebab tak adiluntuk korang tapi dah ada yang dah tuntut hadiah. Syara tahu korang takkan pecayakan syara lagi lepas ni. Jadi, syara minta maaf sesangat. Syara tak tahu macam mana nak buat supaya korang maafkan syara. Serius syara risau kalau korang tak maafkan syara. jadi Entry ni akan dilekatkan selama satu bulan. Harap2 ini mencukupi. 
http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/04/experience-giveaway-by-miya-syara.html
berat : 17.86 KB
Background : Galaxy
Sidebar : Tersusun rapi
Keseluruhan : Syara mintak maaf kat kak Wani. Harap kak Wani maafkan Syara.

http://gadisbiasaevents.blogspot.com/2013/04/httpliyaabloggiesblogspotcom.html
berat : 124.25 KB
Background : Kelabu
Sidebar : Tersusun rapi
Keseluruhan : Syara mintak maaf dekat awak. Harap awak maafkan Syara.

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2013/04/experience-giveaway-by-miya-syara.html
berat : 101.8KB
Background : Polkadot pink
Sidebar : Lawa. tersusun
Keseluruhan : Syara harap awak maafkan syara. Harap awak maafkan syara.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/experience-giveaway-by-miya-syara.html

berat : 122.09 KB
Background : Putih
Sidebar : Tersusun
Keseluruhan : Syara mintak maaf dekat Wana. Harap Wana maafkan syara.
http://rennyenqop.blogspot.com/2013/04/experience-giveaway-by-miya-syara.html

berat : 87.28KB
Background : Polkadot biru
Sidebar : Tersusun
Keseluruhan : Syara minta maaf dekat awak.Harap awak maafkan Syara.
http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/experience-giveaway-by-miya-syara.html
berat : 76.87 KB
Background : Merah
Sidebar : Terusun
Keseluruhan : Syara minta maaf dekat awak. Harap awak maafkan syara.
http://sharifahirissyediskandar.blogspot.com/2013/04/experience-giveaway-by-miya-syara.html
berat : 140. 94KB
Background : Line2
Sidebar : Tersusun cantik
Keseluruhan : Harap awak maafkan syara. Itu salah syara.

http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/04/experience-giveaway-by-miya-syara.htmlberat : 184.89KB
Background : Panda
Sidebar : Tersusun
Keseluruhan : Syara mintak maaf dekat awak. Harap awak maafkan syara.

Harap ini membuat korang sejuk sikit hati. Sorry sangat atas kesilapan syara. Syara hanya manusia biasa. Syara akan perbaiki dan syara ubah kesalahan syara. Korang jangan serik join giveaway/segmen/contest syara lepas ni. Syara akan pastikan hal ni takkan terjadi lagi :(
Thanks :(

12 comments:

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

eh. .td komen entri yg slh. .haha~ sbnrnye nk komen entri nie. . :D

Simple Syara said...

haha. Okay. Thanks maafkan syara :)

Amirah Azman said...

pmnnang untuk segmen awak mna ye?

Amirah Azman said...

maaf tadi salah komen,,nak tanya sponsor by Alja siapa ye??

Sabella Mohamad said...

semuaaa cantik cantik lah blog tu ! akanku terjah belog mereka . hihi

Simple Syara said...

Haha. terjah semua tau :)

Nieyxzha Hassan said...

header diaorg semua comel & dan kreatif kan :)

Simple Syara said...

seharusnya :)

Ismah Atikah said...

Anda di tag. Wee XD http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/the-2nd-giveaway-by-farah-arina.html

Mieza Suhaini said...

http://www.kanvasdakwat.com/2013/04/pemenang-first-ga-by-kecik.html

pemenang sudah diumumkan. :)

rodiyatul akmar said...

semua comel ^^

Simplesyara said...

seharusnya semua comel :)