Proposal Edit Blog 01

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Large

Dah lama menghilang? Ceq balik kampung ceq lah. Okay, Sorry dah lama tak update :P Pada pagi-pagi buta ni, syara nak tunjuk proposal edit blog 01. edit blog pun kena proposal kah? suka hati syara lah >.< hehe :P Kalau syara buat proposal, korang dah ada bayangan awal rupa blog syara tu :) Okay nilah proposal  mine version. Budak sekolah mana tahu apa itu proposal -.- main guna je nama proposal 


witdh blog : 800
header : kepala kucing ( tempah dekat Lia)
background : polka dot maybe
sidebar :-

a) follower gadget
b)blog archive 
c) D'owner
d) credit section / contact me

Other gadget yang nak letak :-

  1. wishlist
  2. navigation
  3. Pageviews di entry
  4. like,share di entry
Nak tukar :-

  1. icon newer,older, home
  2. icon blog archive
  3. icon bullet
  4. background cbox
  5. blockqoute

Navigation :-

  1. Home
  2. Owner
  3. Online Shop
  4. Exchanged 
  5. FT Island
  6. Stuff
Page Owner (Know Me Deeply )

[[Gambar]] Nama ---- umur---- sekolah---- taken by ----- ( gitulah kononnya )

Itu je lah gambarannya >.< 
hehe :)
Thanks :)

2 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Haha, ada gak nme lia tuh xD

Simplesyara said...

haruslah :)