Jawab Soalan Mereka

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Large

Okay, Hari tu syara kan ada join blogger game. Tapi masih ada yang tag. Sorry lambat bagi jawapannya. Ni ada 4 blogger yang baik hati tag syara. hehe. Bacalah jawapan daripada Syara :)


Awanis Qistina (soalan)

  • Siapa insan yang paling korang sayang dalam dunia ni?
  • Kenapa korang sayang insan tersebut? (Berdasarkan soalan 1)
  • Berapa kali korang pernah gagal dalam percintaan?
  • Apakah yang boleh membuatkan korang saya bahagia?
  • Berapakah tinggi korang?
  • Apa makna 'sahabat' pada korang?
  • Suka lelaki/perempuan yang macam mana?
  • Apa perkara yang paling buat korang sedih?
  • Apa impian korang?
  • Pernah ber'dating'?
  • Apa yang korang PALING mahu
Simplesyara (jawapan)

  • Mestilah keluarga Syara. 
  • Diaorang yang membesarkan syara dan menjaga syara dengan baik sampai sekarang :)
  • Err.. 1 kali?
  • Bila tengok orang yang Syara sayang bahagia :)
  • Tinggi syara 169 tak silap.
  • Sahabat bagi syara, seorang yang sentiasa ada dengan syara walaupun syara tak ada harta, tak ada rupa, tak pandai memujuk orang. Tetapi dia masih setia. susah nak cari kawan yang setia :')
  • Syara suka lelaki yang memahami syara. Itu je :)
  • Banyak sangatlah. Kalau cita nanti syara boleh nangis. baik tak yah jawab. Sorry :)
  • Impian syara, pergi hidup jauh2 daripada orang ITU. berjaya dalam hidup tanpa orang ITU.
  • dating dengan lelaki? pernah dengan kawan pernah tapi selalu dating dengan ayah je.
  • Syara nak sangat-sangat Galaxy Grand . boleh?
Aina Shakinah (Soalan)

  • Awak seorang yang ?
  • Apa favourite colour awak ?
  • Barang apa yang awak paling sayang ?
  • Seseorang yang bermakna dalam hidup ?
  • Apa yang boleh membuatkan awak gembira ?
  • Pakai phone apa ?
  • Benda apa yang awak tak suka ?
  • Benda apa yang awak nak sangat ?
  • Pernah terfikir untuk ?
  • Suka subject apa ?
  • Tak suka subjek apa ?
Simplesyara (jawapan)

  • Seorang yang simple :)
  • merah(sebab warna fav hongki) biru (sbb warna fav jaejin) kuning (warna fanclub primadonna)
  • Syara paling sayang camera DLSR yang ibu syara belikan ;)
  • Family Syara :)
  • Bila orang gembira :)
  • Phone yang boleh buat baling anjing tu -.-
  • Syara tak suka bila dia sorokkan kesakitan n kesedihan semata2 untuk syara.
  • Galaxy Grand :)
  • Pernah terfikir untuk... ponteng sekolah. budak jahat kah syara? hehe :)
  • Suka subjek BM hanya kertas 2 dan sejarah :)
  • Mestilah MATHEMATIC
Miss Nino (soalan)
  • awak pernah singgah blog kita ni ? hehehhe :)
  • apa pendapat awak ada sesetengah blogger tu penipu --'
  • awak rajin join GA ni ?
  • awak suka tengok Running Man ?
  • pilih matrik atau asasi atau U ? ehhhh :)
  • pernah ada boyfriend ?
  • awak  rasa patut ke kita sambut hari ibu ? explain .
  • siapa best friends awak  ?
  • patut ke kita percaya dengan kawan yang mudah tikam belakang ni . kalau dia bestfriends awak camne ?
  • awak rasa saya ni pakai braces atau tak >.<
Simplesyara (jawapan)

  • Pernah tapi tak selalu sebab jarang nampak entry awak dekat dashboard :)
  • Blogger penipu ada dekat mana2 je :) Sabar je lah :)
  • GA? syara lebih suka join segmen. Sebab sekejap je. Tapi kalau GA ni lama :B
  • Runningman adalah cerita yang paling syara suka :)
  • Syara tak tahu apa semua tu -.-
  • Pernah :)
  • Takperlu. Sebab hari ibu disambut pada setiap hari. Kita kena hargai ibu kita setiap hari bukan setahun sekali :)
  • Syara tak ada best friend :'(
  • Syara ada kawan yang macam tu. Syara dah tahu dia tipu syara tapi syara masih kawan dengan dia.
  • Rasanya ya kot :P
Yun Syazwani ( soalan)

  • perkataan yang selalu awak sebut..
  • channel tv yang selalu dibukak.
  • setiap kali bukak internet, anda akan pergi laman web mane dulu ? google out !
  • nama paling suka.. nama melayu eh ..
  • barang yang dibeli hasil dari menabung.. yang paling mahal..
  • pernah terjebak dalam love triangle ?
  • lagu jiwang yang paling suka ?
  • perkara " pertama kali " dilakukan dalam hidup. (contoh - excident, masuk surat khabar )
  • adakah awak tidur dengan lampu terbuka ?
  • number paling suka ?
  • sekarang ni awak nak beli ape ? 
Simplesyara (jawapan)

  • syara selalu sebut perkataan "ouh"
  • Channel One HD
  • Blog dulu baru facebook :)
  • Lelaki : Naim Perempuan : Ratna
  • Basikal :)
  • Pernah :)
  • After Love 
  • Tangan pernah kena simen tapi lupa masa umur berapa n kenapa kena simen :)
  • tak. mesti tutup lampu.
  • no 12308 (hehe code rahsia ni)
  • nak beli Galaxy Grand and stokin Jaejin. Hari tu nak beli dah habis stock. sedih gila.

4 comments:

yun yazwani said...

stokin jaejin ?? oh my gucci ... mahal ?

Simplesyara said...

tak mahal tapi asyik out of stock je. menyampah gila -.-

miss nino . said...

betul la kita pakai braces . hehehehe :)

Simplesyara said...

yeay betul! hadiah? *gurau* :P