Thanks 399 :)

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

2psbs6w_large

Finally capai follower 400 :) terima kasih follower ops sorry nak tukar family baru dalam blog syara ni. Yang belum join GA syara. join reramai. *promote kejap*

Semalam syara bukak blog and naib syara baik sbb dpt capture gambar untuk family ke 399 dan kebetulan post untuk tahun ni yang ke 99 :) tak caya? tengoklah bawah ;)

kalau tak nampak, syara kasik besarkan ye :)


pageview hari ni pun cantik :) tengoklah

Thanks tau bagi yang mengfollow love you. bagi yang tak ade followwr gadget mmg syara tak boleh follow balik. entah kenapa. ^^'

Sekian :)

8 comments:

nicosikura said...

no ada ong kot.. hehe
gurau je.. ^_^

shuhaida saad said...

tahniah syara ! :)

Simple Syara said...

@nicosikura ong? katak? haha. nombor bagus tu ^^

Simple Syara said...

@shuhaida saad terima kasih :)

I'm Just Who I am.. said...

Ok, sy follower yang ke 394. Ahaks!

Simple Syara said...

@I'm Just Who I am.. haha. thanks :)

saida hata[ ^_^ ] said...

saya follower ke 400 ! hehe . saja nak jugak menyebuk . ngee ~

Simple Syara said...

@saida hata[ ^_^ ] haha :D thanks jugak ye :)