Pencarian Sponsor

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
311298_558850650815574_687855534_n_large
*Masihkah kau ingat pada post lepas~~* kay gilakejap. kay kan syara ada kata nak buat segmen tapi tak nak guna sponsor? itu untuk my own segmen. tapi yang ni syara berpatner :) syara join sbb mcm best je partner ni :) So, korang nak tolong syara tak dapatkan sponsor?

Syarat :)

1. bukan bloglist,review or barang untuk blog mcm cursor, header n etc.
2. Letak dua syarat antara like fanpage, tekan iklan, follow twitter, follow blog ( hanya dua)
3. Topup and barang menggunakan perkhidmatan pos diterima :)

Kelebihan :)

1. trafik korang menaik
2. follower ramai, likers pun ramai
3. makin fofularlah blog or fanpage korang :)

Nak jadi sponsor?

1.Contact Syara dekat SINI 
2. Nyatakan :
 -nak sponsor apa?
- syarat korang apa?
- untuk berapa orang?
harap ada yang membantu :D

7 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Ah, banyaknya bpyfie lia kat atas tu? Btw, skang ni lia tgh makan boyfie lia ni. dap ngat! Haha. *merapu

Simple Syara said...

@♥ Lia Abdillah ♥kay tak ajak pun :( merajuk gini ^^

Eza Boom Boom :) said...

Eza nak jadi sponsor ni :)

combi said...

cam best!

Simple Syara said...

@Eza Boom Boom :) dah balas :)

Simple Syara said...

@combi memang best :)

Mionica Pic said...

salam..na jdi sponser yaa~