Bagi Salam Tapi...

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Tumblr_mj8n14lusa1s6w22ho1_500_large

Okay syara cukup geram dengan blogger yang pakai autoblogwalking. Dahlah pakai auto2 lepastu dapat duit senang2. Okay tapi syara memang dah tak tahan, bila dia guna perkataan 'salam' lepas tu syara tekan, dia keluarlah iklan. kay menyampah. Bagi salam but makan duit haram. pleaselah jangan buat macam tu

Kay itu bukti. Itu melampau eh bagi syara. panas je hati tengok macam ni. kalau si blogger tu baca, awak sebenarnya menghabiskan mood syara nak blogwalking. hati syara ni berbunga2 nak follow awak tapi sebab link tu, dah tak ada mood! fikirlan sendiri ..

Sekian :)

6 comments:

combi said...

owh...huhuhu..sbb tu combi xletak chat box .. mls lyn

Simple Syara said...

tapi tulah senang nak blogwalking pakai chatbox. itu keburukkannya.

Nadia Johari said...

yup2 kdg2 terjadi gak..tapi x layn..hoho

Nao Mei said...

kat cbox cik akak pun banyak gak..hihi...tapi sabar je ler...puji memuji bukan main lagi kan dear :) so cik akak malas nak layan....

Simple Syara said...

@Nadia Johari haha . tapi dah geram terkena :)

Simple Syara said...

@Nao Mei tahu tak pe ;) haha.