Monday Blues akan kembali

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

1657_507290932641444_115384241_n_large

*Promote Giveaway Kejap* Bagi sesiapa yang belum join Giveaway Miya an Syara, korang tahu tak sebenarnya korang kerugian yang memang rugi? Hadiah punya banyak. Tudung bawak printed, pakaian wanita, cincin handmade, kerongsang? review blog yang serta merta menaikkan trafik korang secara tidak langsung? Masih tak nak join? Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari. 55 pemenang dicari.

Okay, teruskan dengan tajuk entry, homework tak gerak2? baguslah. perkataan MALAS dah melekat dekat dahi pakai gam gajah. Monday Blues akan datang balik. Baru rasa semalam cuti. masih tak pandai nak menguruskan masa. damn! hehe. masih tak stabil ekonomi masa syara ni. Syara tak suka ahad sebab Isnin dan syara suka jumaat sebab sabtu :) Lol :P

Sekian :)
Thanks :)

4 comments:

NinaAz said...

hari ni dah sabtu. esok lusa monday blues. warghhhhh

Adib Veron said...

lol xD Kita geng!

Simple Syara said...

@NinaAz Haha, kan?

Simple Syara said...

@Adib Veron yeay! sepp sikit!