Selamat Datang Family ke -500

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo



Thanks sebab sentiasa menyokong dan mengfollow syara :) * menangis kat tepi dinding. okay syara nak kasi review pasai family kita yang ke 500. Aduh rasa seronok bila dapat tgk family semakin bertambah. Dulu tak banyak pun family. Kalau tak di sebabkan family pertama, mungkin syara tak ada family ke 500 :)



Nama tuan belognya Siti Farahahnis Binti Hassan. Sebaya dengan syara. goodluck untuk PMR. okay berbalik kepada review, nampaknya Farah ni Directioner. Blog dia kemas and ada tutorial dekat blog dia. ringan pun ringan. Nampaknya lagi dia mungkin isteri Zayn Malik :P haha. apapun comel and korang patut melawat blog dia. Jangan lupa follow pulak :) 

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/

Thanks :)
Segala yang baik datang dari Allah dan yang buruk datang daripada Syara :)
Sekian :)

2 comments:

Siti Farhahnis said...

wahh.. terima kasih syara. love u! <3

Simple Syara said...

@Siti Farhahnis sama-sama awak :)