Hiatus? Gosh -.-

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
Hiatus_large
Cikgu : Nur Syarafana Binti Amran
Syara : Ye, saya cikgu.
Cikgu : Nak dapat 8A dalam PMR?
Syara : Siapa tak nak cikgu.
Cikgu : Saya ada satu cara.
Syara : Apa caranya?
Cikgu : Stop berblogging dulu
Syara : *tercengang seketika*
--- dialog adalah rekaan syara ---
Untuk kebaikan diri sendiri, syara mengisytiharkan bahawasanya Nur Syarafana Amran akan Hiatus. Sorry. Apa-apa pun stay with my blog. Demi kebaikan. Syara tahu kalau dah hiatus memang susah nak dapat follower baru :( kesedihan yang melanda dan syara salah seorang yang melaluinya. Pleaselah. Contact syara dekat Facebook and Twitter. tak nak like fanpage? Add me as your friend at facebook :) For my lee jaejin oppa,lee hongki oppa, minhwan oppa, song seunghyun oppa and jong hoon oppa, mianhae. I know you reading this post and please don't cry. * perasan :P* cbox masih berfungsi dengan baik. syara akan melawat sekali sekala. In Sha Allah :)
Kalau waktu terlebih lapang, syara buat banyak-banyak post and letak date bila nak publish. apa tu nama dia? autopublish. so ini ada sticky post sehingga habis PMR . bawah ni syara letak countdown nak merikan hiatus ni -.- so sad :'( Please doakan syara, classmate syara,zuliyana dan najwa serta budak yang amik PMR tahun ini yang merupakan tahun terakhir mendapat keputusan yang cemerlang. 
ni contact syara kay :) 
for request iamgine and what so ever syara akan update masa ke semasa.





11 comments:

Aina Areen said...

hahahaha. lawak laa tengok gambar tuh :P

Simple Syara said...

haha -.- dia sedih syara hiatus :)

combi said...

berblog tak slh..asal kan pandai bahagikan masa :)

Simple Syara said...

tulah yg syara susah nak bahagikan :(

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Goodluck PMR Dik :) Cadangan akak , Kalau boleh , Bukak sekejap macam 1-2 Jam .. tapi sabtu ahad bukak lama sikit lah ... Dulu masa akak SPM pun akak buat cm uh .. Alhamdulillah , Doakan Result SPM akak ye dik :)

Jom Join GA saya . Saya sedang mencari 90 Pemenang . Mana tahu Rezeki awak :) http://www.cahayapermata.my/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Simple Syara said...

Thanks akak :)

Aleeza Zailan said...

ouu PMR candidate . Bg sy la , laman sosial like FB , blog semua tu bukan pengahalang kejayaan . asal kite masih ingat dalam diri kita , kita ni pelajar . So kena pandai2 la bahagi masa . Last year sy pmr , sy tak tinggal laman2 sosial ni . Not bad la result . pape pon Chaiyokk chaiyokk . Goodluck ;)

Nadya Bubble said...

Al-Quran Pelangi ! Ready stock ;) http://bit.ly/10AVN8H

Simple Syara said...

@Aleeza Zailan okay kak :) thanks :)

Dianaa said...

PMR ea? good luck. study betul2 :)

Simple Syara said...

@Dianaa okay. thanks :)