No 444 :) Thanks :D

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Tumblr_mk0h58y6ff1rah6a4o1_500_large

Yeay family ke 444 :) hehe. jom terjah blog dia . Syara follower ke 98 di blog dia. Blog warna biru. Comel gila. Kyeopta!! Okay follow dia and bacalah karya2 agung yang syara kenali sebagai Chibiha Itsumi. Syara cadangkan awak disabled rigth click. bukan apa, ayat-ayat awak tu milik awak. Kalau satu hari kena copy and paste. Habislah :) Pandangan syaralah ye :)

http://whyudengki.blogspot.com


4 comments:

Chibiha Itsumi said...

Hehehe...xperasan plak no unik tu waktu follow tadi. Congrats..n thanks sebab sempat tolong promote blog saya pula :) Cadangan Syara tu memang dah lama nak buat, tapi asyik terlupa. Nanti saya buat.

#Upss, lupa nak cakap blog Syara pun cantik. Simple n pink X)

Simple Syara said...

@Chibiha Itsumi thanks and welcome. jgn lupa buat tau. Thanks bagi komen untuk blog simple ni :)

Farah Waheda Wahid said...

congrats dear... ^_^

Simple Syara said...

@Farah Waheda Wahid terima kasih :)