Sombong dekat facebook?

Assalammualaikum And Hye

Tumblr_mijjnjstrv1rlm80ho1_1280_large

Okay siapa yang tak ada facebook zaman sekarang ni? mesti ada punya. kalau tak ada pun bilangannya cuma sedikit je :) korang selalu tak terbaca status macam ni?

" Korang ni sombonglah. Tak tego pun"

atau macam ni ?

Baguslah 2400 orang yang online sorang pun tak tego aku

atau yang species macam ni?

"Apa seh korang ni, bukan susah pun nak tegur aku, aku jawablah"

Okay manusia sebegini dah tahu nak cakap apa. padahal hangpa semua ni boleh tekan satu2 dengan ornag yang korang nak chat tu. Hai =.= yang syara pantang bila dia tak tegur syara and gelarkan friendlist dia SOMBONG . pfft, pleaselah . awak tegur je kalau terasa nak tegur. Tapi bila dah layan tu tip tu jangan yang blue2. otak kuning kay ^^ . 

Manusia :)
Sekian :)


5 comments:

Aina Areen said...

betul tu. geram jugak. kekadang tuh kita tegur dia wt tktau jea. rse cm nk hempok je

Iema Gurlz said...

biase sgt...
toe yg mls nx layan...
terutama nye dox mengatal chat time mlm...
otak masing2 macam2 warna ade...
bile tax layan, kate sombong plax kan ^^

Mymy Mushie said...

Hadiah hampir bernilai RM300

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Simple Syara said...

@Aina Areen kan? tulah yang menyirap :)

Simple Syara said...

@Iema Gurlz perkara yang sering berlaku