Templete Syara?

Assalammualaikum And Hye
Tumblr_mi5mq7pyhz1ryb4ino1_500_large
Ehem*sakit tekak* Sihat reader? Alhamdulillah sihat dan kita semua masih bernafas. Okay ada orang tanya syara pakai templete ape. Okay untuk pengetahuan korang syara pakai denim. sebelum syara pakai denim ada juga gedik2 nak pakai blogskin. tapi blogskin kene bijak godeh code. syara ni yg tak beberapa bijak ni tukar simple templete. Okay syara pakai,tapi ada sorang blogger ni cakap byk kelebihan pakai denim sebab dia ringankan blog kita. So syara tukarlah kepada denim. Sejarah penghijrahan templete :D
Okay itu je kot nak cerita ;)
Sekian
Love,Syara

4 comments:

nea lopah said...

Komen membina semangat ke membina badan? hahaahha..salam kenal.done polow sini jugak. sory gurau2.

nea lopah said...

No 308 bila bole ambik ubat ni? hehe

Aireyn Ashra ツ said...

Apa beza template denim dgn yang lain? hee :)

Simple Syara said...

@Aireyn Ashra ツ Apa yang syara tahulah dia lebih senang nak mengedit,lepas tu dia lebih ringan :)