Contest Blog Comel

Assalammualaikum And Hye
lepas patah hati sebab tak menang, cuba nasib dekat sini pulak. harap-harap ada rezeki kali ni :P Amin!! okay done like semua sponsor :) menang satu pun jadilah kan. follower baru pun kira hadiah :)
click banner untuk join

16 comments:

~didiey~ said...

good luck!
nk join gak kalau syarat simple :)

Simple Syara said...

@~didiey~ thanks. memang simple je syarat. join ramai-ramai :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/contest-blog-comel.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama... ada masa singgah lah ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/contest-blog-comel.html

SAM DIA said...

singgah dari contest yang sama. salam kenal.datang follo n komen.jom ke blog saya ^^

http://samdia.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

aisyah humaira' said...

hai. niera dtg terjah :)
good luck. blog ni memang comel :)

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Miss Kechik said...

follow dari segmen yg sama
http://misskechik881.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Alia Az said...

dari contest yang sama =D .. goodluck ! hehe =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Puteri Mama said...

dr segmen yg sama..gudluck :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

mizzniya said...

Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya ^_^ http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

maria firdz said...

Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya :-)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Nur Madihah said...

assalamualaikum, dari segmen yg sama

http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel_10.html

gud luck =D

Noor Najwa said...

dtg dri segmen yg sama..done follow you..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

nabila biela said...

Tahniah awak menang segmen ni...sila tnrgok kat entry ni..http://www.nabilabiela.com/2013/03/tahniah-pemenang-contest-blog-comel.html

Arya Addin said...

Aya datang sini hee :) jemput singgah :)

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-rakan-sebaya-by-arya.html

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/02/contest-give-me-ur-design-by-arya-addin.html

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/03/pencarian-sponsor-gsb-ga-by-arya-addin.html

:) TQ

Mimie Najib said...

tahniah ya.. :)