Review 17

Assalammualaikum And Hye



Kak Izyan banyak tulis pasal diri sendiri dan ada juga kadakalanya join giveaway sana,segmen sini, contest sinun. Ada juga dia cerita pasal benda yang orang tak fikir macam http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/01/magis-angka-7.html and macam,macam lagi. korang kene explore sikit dekat blog kak Izyan. blog dia memang ringan. Dia pun peramah. Dia baik gila.  Mana Syara tahu? sebab dia selalu kasi tahu tajuk lagu kat blog dia :) Warna yang Kak Izyan gunakan pun soft je. sedaplah mata ni memandang :) Bagi syara itu perfect :)

stars : 10 out of 10

2 comments:

Izyan Yan Cinnamon said...

hoho thx syara:)terharu yan baca..thx sangat2 :)x sangka ada yang sudi review blog yan hehe:)

Simple Syara said...

@Izyan Yan Cinnamon welcome . blog awak memang cantik . rugi sape tak review blog awak:)