Segmen : Saya Sayang blog saya By Puteri Mama

Assalammualaikum And Hye
Good morning!! dah sarapan? minum pagi? if belum pergi sarapaan nun sana ;) okay syara di jemput oleh tuan belog dan syara terasa rajin pula nak join sebab date mula dia birthday syara. *muntah pelangi* join ramai-ramai :) sampai 1 mac 2013 sahaja. okay. time menjawab peperiksaan PMR :P
Saya Sayang blog saya kerana : Ni blog pertama syara yang menjadi. what i means ialah followers, tak ada kerosakkan.apa yang syara nak dah dapat sebenarnya kat blog ni. mungkin blog syara tak secantik korang, but this is my blog. so my rules and taste :P hahaha amboi ^^
Join tau :) click banner to join :)
Sekian :)

4 comments:

CiK Bella said...

Selamat bersegmen :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Eza Boom Boom :) said...

Hello awak! Cantik blog. Eza berblogwalking nih.. Jemputlah pergi blog Eza..

http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Meh kenal-kenal ye :)
Follower ke-296..

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu yer..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html