KPOP LOVER

Assalammualaikum And Hye
KPOP singkatan untuk Korean pop. KPOP datang dripada korea selatan :) okay tadi tu mukhadimah :P
Kenapa syara suka sangat KPOP ni? Antara sebabnya artis2 KPOP ni comel-comel belaka macam racoon ^^ haha. Bagi syara tak perlu kot alasan nak minat KPOP. takperlu bagitahu orang dah tahu. 
Syara minat :
  • Ft Island
  • Big Bang
  • Cn Blue
Banyaklah lagi tapi tak boleh nak kasi tahu semua. tak cukup ruang

FT ISLAND

Apa yang specialnya FTI? bagi syara FTI cute terutama Hongki :) Lagu sedih-sedih kalau FTI. Tapi kalau menghayati lagu, baru kat situ kita tahu yang lelaki pun ada perasaan, pernah kecewa. Lagu macam tu jugak bagi tahu kita yang lelaki suka memendam dan meluahkan rasa sayang dia melalui perbuatan. *Amboi, propa* Minhwan yang pernah jadi artis paling muda sebelum Taemin. Suara comel dia :) Drummer yang paling comel syara pernah tengok. Kelebihan Minhwan boleh buat suara baby :P 

Syara nak tag : PANDA 1 dan 2

12 comments:

CiK Bella said...

Suara hongki unic :)

~didiey~ said...

suka cn blue!!! yonghwa oppa!! :D

Simple Syara said...

@CiK Bella kan? dia boleh nyanyi dengan not tinggi ^O^

Simple Syara said...

@~didiey~ suka cn blue? cayalah ^^

Natasha&Nabila said...

wwaa... saya pun minat cn blue,BB, ngan FTI... tapi saya paling minat BB <3

http://weloveourbias.blogspot.com/2013/02/kpop-lover.html

natasyapink said...

hyee, datang dari segmen yg samee!~

http://www.natasya-pink.my/2013/01/contest-kpop-lovers.html

Arysha Hafrina said...

Datang dari segmen yang sama . :) Saya pun suka Hongki jugak ..

Simple Syara said...

@natasyapink thanks ^.^

Simple Syara said...

@Natasha Bigbang pong boleh ^^

Simple Syara said...

@Arysha Hafrina yeay geng ^^

Inspirit's Baby said...

Hai, dtg dari segmen yg same.

http://infinitetobeast.blogspot.com/2013/02/kpop-lover.html

Gud luck!

yun yazwani said...

gah !! minat FT ISLAND ?? same !!

follow awak...huhu