Ehem~~

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Tumblr_misizs2asb1s2a9dzo1_500_large

*sapu-sapu blog*sihat reader? kay sorry tak mengupdate sebab sekarang balik sekolah mesti terlentok. budak sekolah yang terlebih wawasan * hulur baldi. muntahlah dekat situ* okay syara nak buat imagine tapi tak tahu nak imagine siapa. korang ada sesiapa yang nak syara imagine? angkat tangan! * syara angkat sesorang*  okay if ade please comment or tell me at cbox. 

Ehem, cantik tak blog syara? baru uloss.  syara kan sentiasa ada mood nak edit-edit blog ni. hehe. Okay tak yang baru ni? lembab ke menyemak kay satu benda syara nak minta maaf pasal lagu. Nanti syara coding balik. lupa nak untick masa buat coding lagu tu. Alang-alang tulis pasal edit ni, syara species yang tak pandai menerangkan. Syara tak pandai nak menghuraikan. So, syara pandai buat tapi nak ajar memang out * keluar padang* Kalau sesiapa berminat nak tahu daripada mana syara dpt toturial tu bagi tahu. denim terer * bangga noh kau jemah* tapi kalau blogskin sikit2. Kalau nak senang just suruh syara buat tapi jangan cerewet. Free je . malas nak berbayar2 ni. Belum terer nak amik tempahan. so just for free.

Itu je kot :)
Nak mimpi lee Jaejin malam ni :)
Syara dah tak gugup masa perbentangan ;)
Sekian :)

3 comments:

Nadia Johari said...

cntik sgt2..

Aina Areen said...

wahhh cantik blog :) nice colour match :)

Simple Syara said...

Nadia and Aina : Terima kasih :)