Perfection?

Assalammualaikum And Hye
Tumblr_mi5wwh9cp01rdqhijo1_500_large
Boleh bagi tahu syara siapa yang sempurna dekat dunia ni? Kalau ada bagi tahu syara siapa orangnya. Perfect ke orangnya? even syara suka KPOP sebab muka dia katanya perfect tapi perangai and kekurangan dia masih ada. perfect ni semuanya sempurna. tak jahat, yang baik semua dekat dia. tak ada kan? jangan judges orang sesuka hati kita. sebab apa yang  orang nak tunjuk kat kita itu yg dia nak  tunjukkan. kita pun tak sempurna. Kalau nak perfect sangat, beli robot. memang betul, ada kelebihan yang ada kat kita tapi tak bermaksud kita boleh berlagak. Ingat, mungkin dengan cara kita yg nak sangat kawan yang perfect, orang pun takut nak dekat.

p/s : apaepun still love KPOP

2 comments: