SEGMEN CIKMUN :DOMAIN FREE UNTUK BLOGGERS

Assalammualaikum And Hye
Ha. Pagi-pagi buta ni rajin nak menjoin satu segmen terbaik punya. korang join jugak kay. domain? mungkin benda tu best :) so why not join kan ^^v syara mmg x tau apa tu domain but nnti kita akan tahu kan? haha. join cepat tau. kalau tak ramai join, tuan belog ni menangis nanti, sape nak pujuk? syara jugak :P haha. kay contest ni tamat 15 / 12/ 2012 . 2 hari lagi :o 
kay join kay. syara tag siapa yg baca entry ni. kalau tuan blog (cik mun) yg baca, awak ditag jugak :D haha. kay nnti kita sambung kay. harap dptlah domain tu :) klik banner n join. sorry gambar terpaksa di kecilkan sbb saiz blog yg tak mengizinkan :D
Sekian 

1 comment:

CikMunBlogger said...

assalamualaikum .

terima kasih join segmen mun .
segmen mun dah berakhir pada 15/12 .

sila klik sini .
http://www.munviolettaxious.com/2012/12/perhatian-senarai-peserta-segmen-cikmun.html

untuk daftar domain , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html


untuk tukar blogspot ke .my , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/berita-gembira-tutorial-tukar-domain.html

selamat ber - domain :D