Aisyah

Assalammualaikum And Hye

Proxy_large

Sorry dah lama tak mengupdate belog ni*belog merajuk* okay. apa khabar reader? silent reader? harap sihat-sihat belaka disamping orang yang dicintai. okay hari ni nak masukan gmbar budak cute. nama dia Aisyah :D nama penuh tak diketahui. Dia ni anak sedara mak cik syara lah. so pertalian? entahlah :D okay nak tgklh gelagat budak comel ni kay.Enjoy..

















comel? kasilah comment sikit :D 
okay apa-apa pun ni lah budak comel tu. 
Next entry, syara akan masukkan ( PERKARA PALING PENTING DALAM BLOG)

1 comment:

chot ok..! said...

chot trgn nk ada cawan tu..nice gila..kim salam dgn adik cml tu erk..hee

tahu tak pe tu plushies?Meh singgah :

http://chot91.blogspot.com/2012/12/plushiescute-ok.html