KPOP Lovers Giveaway By Amira & Jannah

Assalammualaikum And Hye
klik banner untuk join. syara dh follow, like, bukak link and subscribe. Almaklum terpaksa memilih GA sbb kes istimewa. Okay tuan blog ni bagi satu soalan je. Syara letak gambar kay. Sebab cita mungkin tak panjang. 
WHICH KPOP GROUP DID YOU LIKE MOST ? & WHY DID YOU LIKE THEM ?'
Seperti yang diketahui, syara memang minat dekat FT Island. Okay sebab apa syara minat FT Island? sebab  setiap kali syara dengar lagu FTI syara rasa nak menari sebab lagunya2 best. Well, ramai yang FTI haters. lagi-lagi lepas ahli baru masuk. Tapi bagi syara, FTI masih sama. Syara suka Lee Jae jin kalau ikut semua sbb dia boleh buat tarian Rain dlm lagu love song tak silap. comel gila. Dengan Lee Hongki yang perangai gila-gila, memang kelakar kalau tgk video diaorang.
 
Seunghyun... Dia comel. paling hensem antara semua. Minhwan, deummer paling comel syara pernah tengok. lagi-lagi dengan suara dia mcm budak2 tu. Kalau Jonghyun, leader yang tak macam leader. Lagu baru diaorang memang syara suka. I wish. Setiap kali tgk video, senyum sorang-sorang. Sampai part Lee Jae Jin, menjerit --' 
Menggila sesorang. Haha. okay join okay. Setiap orang ada minat masing-masing. Anime, cerita hindustan, komik or whatever.So minat kita masing-masing. Rasanya tak perlu nak bash-bash minat orang lain. Orang yang baik takkan kutuk or bash minat orang lain kan? Okay hope menang :)
Amin
Sekian :)
Tag : 1 and 2 :)

9 comments:

Mia Liana said...

good luck ya

azifah yazid said...

thanks tag :)

Simple Syara said...

@Mia Lianaterima kasih :)

Simple Syara said...

@azifah yazidwelcome. sorry susahkan awak :)

MiMinHo said...

Terima Kasih sebab sudi join :D ehh ada sponsor baru lah. jom tgk --> http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/12/kpop-lovers-giveaway-by-amira-jannah.html

Simple Syara said...

@MiMinHo sesama and dh follow and like :)

MiMinHo said...

#1 UPDATE SPONSOR : Sila LIKE & FOLLOW http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/12/1-update-kpop-kovers-giveaway.html

Choi•Minhoヅ™ said...

hyee, datang dari Giveaway yang samaa!~

http://www.natasya-pink.my/2012/12/kpop-lovers-giveaway-by-amira-jannah.html

Mimi Amira said...

http://pinkitusweet.blogspot.com/2013/03/pemenang-kpop-lovers-giveaway_16.html