Blog Review : Annur Contest & Giveaway

Assalammualaikum And Hye

Okay ni pula, pemenang tempat ketiga. tuan belog, kata belognya tak cantik tapi bagi syara dia cuma berserabut sikit je. tak banyak pun. Syara banyak join GA daripada belog ni. kecantikan bukan segalanya. mungkin awak boleh belajar sikit-sikit edit belog. mesti boleh.

Dalam blog ni penuh dengan giveaway sbb tgklah tajuk kan. Memang penuh dengan giveaway sahaja. Syara suka. Awak boleh edit dengan baik. Chaiyok!! thanks tau join awak. Love you so so much . kiss siket *muah*

Haha. Sekian :)

2 comments:

annur_islam said...

THanks dear for the blog review !
Sis belom ad masa untuk meng edit blog lg..
Lagpun kurang pndai edit2 nie.. Kalu ad volunteer nk edit, rasenya laju2 je nak bagi..hihi.

Ape pon, abaikan je la keserabutan tu yer. Teruskan singgah n polow me.

Oritee...Salam perkenalan.

Simple Syara said...

@annur_islamokay thanks tau join ^__^ syg awak