Pemenang GA Harapan Saya ...

Assalammualaikum And Hye
Okay. Syara hampir lupa siapa yang patut menang untuk GA ni. Ramai yang takjoin tapi takpe. Syara tak kesah. Mana tahu, Next GA dapat ramai yang ikut GA syara. Okay pemenang ada ramai. Siapa yang ikut GA ni serta merta menang and blog korang url korang di sidebar syara sampai hujung bulan ini. tempat pertama, syara akan edit full templete ( denim sahaja ) Sebenarnya dah lama bloglist tu tertepek. haha. Okay. 
First place : http://yummycoklet.blogspot.com (edit blog)
Second place : http://cheriteradiatasawan.blogspot.com (review blog)
Third place : http://annurgiveaway.blogspot.com (review blog)
Okay harap puas hati kay. bagi first place please email syara dekat syaraforever@gmail.com and kask tahu warna yang awak nak? Simple2 je syara pandai. Okay . Sekian .

7 comments:

annur_islam said...

Alhamdulillah !! Thanks tuan blog kerana pilih sis tempat ketiga!

Sangat menghargainya ! Tp blog sis biasa2 je, xcantik cam org laen. sbb sis xpndai nk edit2 blog.. hi2

Salam ukhwah... :)

~didiey~ said...

nnt buat GA ke ajak tau :)

Simple Syara said...

@annur_islamalah tak pe. nanti bila dah eview syara inform dekat cbox awak :)
blog tak cantik bukan penghalang

Simple Syara said...

@~didiey~ okay. nanti syara ajak kay.

NURYUMMYCOKLET said...

Assalamualaikum...wahhhhhhhh... first place...baru ja balik asrama.. tgk2 blog... menang.. hehehhe... thanx... cek inbox nanti ya :-)

Siti Aisyah said...

thanks dah buat review tu !

Simple Syara said...

@Siti Aisyah sama-sama kasih :)