Pemenang Short Segmen By Anis & Syara

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo


Akhirnya tamat jugak short segmen by Anis & Syara. Hehe. Syara kena uruskan sebab Kak Anis sibuk. Kesian dia :') Okay,again jual gambar laki sendiri :P Sesungguhnya syara memang suka menjual gambar laki sendiri. Sila tuntut baldi daripada syara nanti. Hehe >.< Tekan Ctrl+F ataupun F3 . Jom tengok Pemenang!! *terlebih semangat*

3x voucher RM 5 By ShawlToLove [ tuntut sini ]
  1. http://eyrazmyofficial.blogspot.com/2013/06/short-segmen-by-anis-syara.html
  2. http://lovelyryeowook.blogspot.com/2013/06/short-segmen-by-anis-syara.html
  3. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/06/short-segmen-by-anis-syara.html
10x voucher buy 1 free 1 pair circle lens by Dazzling Lens [ tuntut sini ]

Nama :
Alamat:
No.tel :
Url entry korang :

Untuk Topup :-

No.tel :
Url entry korang :
Prabayar : maxis / digi / celcom

Tahniah kepada pemenang :) Bagi siapa yang tak menang jangan frust, jangan sedih. Tak ada rezeki korang dekat situ. Ini segmen terakhir syara sebelum syara offline untuk PMR. Thanks for supporting us. Thanks :)

TARIKH TUNTUT HADIAH : 6/6/2013 - 8/6/2013

15 comments:

Arni vanilla said...

Alhamdulillah menang ! Thanks !

Cicie Ieqa said...

alhamdulillah . akhirnya menang jugak . tq . (topup RM5 by Student Kecik)

zeera rahman said...

alhamdulilah menang topup rm3..macam tau2 je kdit xde..hihihi..trima kasih :)

taShira Sha said...

alhamdulilah menang. terima kasih :)

Cackle Cuckoocious said...

Alhamdulillah.. tapi saya tak pakai lens.. ? ada sesiapa yg nak tukar hadiah dengan saya tak? voucher lens.. :(

Nur Hidayah said...

Alhamdullilah menang. Thanks hehe

Izzati Shaidi said...

Alhamdulillah :) Tahniah yang lain ;)

nurul ezzatie said...

Alhamdulillah =)

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada para pemenang...happy for them...

♥ Lia Abdillah ♥ said...

bru nk join. dh tmt T^T

Ain Mfna , said...

tak sempat nak join :(

Eyra Azmy said...

alhamdulillah, rezeki! hihi :D

Sofea Riena said...

Alhamdulillah menang . terima kasih :D

Syuda Zamirah said...

Alhamdulillah . hihi . menang !

Aimi Wardina ♥ said...

Join join segmen Aimi pulak!

Tomatox, topup & macam2 lgi untuk dimenangi! Bagi sesiapa yang tak menang pun akan di-blog review ! Rugi kalau tak join !

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/06/segmen-menang-hadiah-by-aimi_5511.html