Cari Sponsor?

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
Large
Sila baca betul2 Syarat dibawah sebelum minta syara sponsor. Syara perlukan orang betul2 serius je. Bukan hal demand tapi ini masalah Syara selalu ditipu penganjur segmen,giveaway or contest. Konon cari sponsor, dah bagi detail lepas tu bila segmen, giveaway , contest berlansung, Syarat syara tak ada langsung! Syara tak suka.
Syarat Untuk Penganjur Segmen /Contest/Giveaway
  1. Serius nak Syara sponsor segmen/contest/giveaway
  2. Sentiasa Update pasal segmen/contest/giveaway
  3. Pastikan segmen/contest/giveaway tak dibatakan
Gambaran Barang yang disponsor

  1. Rilakumma Notebook x 1
  2. Recycle Notebook x 1
  3. Review Blog x 5
  4. Bloglist Blog 5 bulan x 5
Berminat?
PM di Fanpage or Facebook (di menutab)
WeChat : Syarafanaamran

4 comments:

Nurin said...

suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html

54 pemenang dicari! Jom join! :) http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

Nana Littlo said...

Akak syara, dianah ke tu :') ? Maaflah, GA dianah takde yg nak join :') Hope akak tak marah. Im really sorry :')

Simplesyara said...

Nurin : nanti syara join ye :)
Nana : Taklah. Syara dah banyak kali kena macam tu :)

Invisible Me said...

:)

Mencari Sponsor