Cbox berhantu?

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

bon hiver mon amie | via Tumblr

Cbox berhantu?apakah? dalam sejarah blog nak menaip benda2 ni. Serius tengok gambar pun dah takut. Sekarang syara nak ckp dengan korang, sebelum korang tekan link dekat cbox korang tu, pastikan itu betul url blog. Kalau salah mungkin korang akan dapat serangan jantung. Contoh yang korang jgn berani tekan.

JANGAN TEKAN !!

Kalau korang degil jugak, jangan nak terkejut beruk bila nampak muka hantu. Itu mmg kerja yang sangat tak bertanggungjawab. Inilah salah seorang mangsa di tempat kejadian *berlagak Sherlock Holmes*

Kesian alan kena daripada perbuatan manusia yang macam tutt. Cbox ni dibuat untuk tinggalkan jejak bukan nak tinggalkan jejak hantu >.< siyes syara pun takut sebenarnya. benda ni dah pernah jadi dekat syara banyak kali dan syara tak nak terkene lagi. Agak2 muka macam ni (sila rujuk bawah)


Memang tak bosanlah nak tengok. Suami syara please. Jangan jatuh cinta dengan dia. Ambil lelaki lain. Tapi kalau keluar mukanya macam ni (rujuk bawah lagi )


Alamak comellah :P Syara tengok first time pun terkejut tau. tapi sbb nak buat entry, amik jelah >.< Silalah fikiran orang lain bila awak nak hantar gmabar yang bukan2. Dah nak chau dulu :) 

Thanks :)


10 comments:

mazni said...

ahaha thomasK ni ade tinggalkan link hantu kt cbox saye jugak, tpi malas nk tekan. bila check balik gambar hantu rupanya -.- hahaha

Simplesyara said...

Mazni - jgn pecaya dgn benda macam ni. hati2 lain kali tau :D

Cik Bella said...

Saja la tu dia nak main2. Hehe

Simplesyara said...

Cik Bella- Aisyeman >.< tak bestlah cara dia gurau, kak :P

NurainSuperr said...

HAHA ain tak berani nak tekan link yg pelik-pelik

NJihe.am said...

Salam singgah. Seramnya tajuk entri ni. Comel juga tengkorak tu. Studioous.blogspot.com

Simplesyara said...

NurainSuperr - tak pernah kena lah ni? bestnya :3 haha

N.Jihe - harus seram. nak buat cerita makin dramatik

Iha Zaliza said...

hihi suka tengok gambar bawah tu, comel :D
*mood tengah weng xD

Malihah Munirah said...

Ehh, ade name Diana lahh :3

Simplesyara said...

Iha - haruslah :) hehe
Malihah - manakah -_-