Sombongnya

Assalammualaikum And Hye
Tumblr_mguiryhrx21rcgmdoo1_500_large


Sejak kebelakangan ni, syara ada mood nak blogwalking. so, syara pergi melawat sana, melawat sini. melawat tanah jajahan semua. Tanah jajahan yang baru. dah banyak yang syara tawan. Kay dah merepek ==' by the way, korang sihat? harap sihat macam mana syara sihat atau lebih sihat daripada syara. kalau blogger baru macam syara, mesti kena blogwalking, sebab nak tinggal jejak supaya ada yang follow kita kat blog kan? Sebab blog syara tak sampai setahun pun lagi. Ala kebobo~~ 

Setiap kali kita blogwalking, mestilah koranga kan dapat pengalaman dengan mengalami bermacam-macam kerenah blogger. termasuk syara, banyak songgehnya ^^ ada yang tak suka perkataan " I FOLLOW U,FOLLOW BACK" . salah ke ayat tu?  syara akui ramai blogger yang yang tak suka sebab macam kena paksa. Kay, syara akui yang syara pernah buat :) budak baru. syara bermula daripada kosong,kosong,kosong~~ *cover najwa latf*

Cara syara blogwalking memang express. siapa yang tinggal jejak kat cbox syara, terus syara melawat, if ada follower gadget mesti syara follow. kalau dah follow tulis je " melawat" . Tapi ada yang tak ada follower gadget, sorry memang syara tak boleh follow. memang sedih, dah tunggu lama-lama lepas tu tak dapat follow. sebab dah sampai hadnya ^^ . sedihnya :( Lagi2 kalau ada yg tak ada cbox and follower gadget, nak tinggal jejak pun tak boleh, nak follow pun tak boleh dan mulalah timbul perkataan 

" Sombong seh blogger tu. Aku melawat hari-hari. tinggal jejak pun tak nak follow jauh ke sana"

tapi itu salah blogger yg tak pasang follower gadget n cbox. jangan marah syara kalau tak follow balik. tapi setakat ini semuanya baik-baik belaka yang melawat n datang blog syara. syara suka semuanya. okay so, kalau korang boleh pasang widget yang kebabom tu, apa salahnya pasang follower gadget n cbox, kan? kalau tak tahu, Atuk Google kan ada. Carilah :)

Sekian :)

14 comments:

mailey jayley said...

hope mai x termasuk dlm senarai blogger yg sombong . . mai busy lately :)

Simple Syara said...

@mailey jayley mestilah awak tak termasuk. kan syara tulis, semua yang melawat syara ni semua baik2 belaka :)

ANISRAHIM said...

kihh honestly, yg mane tulis i follow u, follow me back, ahakk...akak mmg kene mtk maaf byk2, sbb bile dorg buat camtu, terbantut hasrat akak nak follow dorg :D

awk jgn ckp akak somboong plak ye :D

Simple Syara said...

@ANISRAHIMHaha. biasalah separuh blogger yang tak suke. tapi biasalah newbie bila dh lama-lama pun syara dah faham. Rileks je kak :)

Mia Liana said...

kak mia ok je...

Simple Syara said...

@Mia Liana kak mia sentiasa okay :) kak mia d'best :)

Puteri Nur Hidayah said...

Alolooo... Jngan sedih2 yerr.. Sabar2.. & keep smiling.. Allah sntiasa brsama dngan owg yg brsabar... :)

Simple Syara said...

@Puteri Nur Hidayah Haha. Syara happy je ^^ syara tak kesah pun benda-benda tu :)

Cik Zara said...

blogwalking sampai ke paris ke dear?..hehe.

lagi satu yang tulis i follow, follow sini tapi tgk senarai follwers xde pon nama dia.. sakit pulak hati. hehe.

Nadia Johari said...

mayb org tu terlupe nk letak..hehee..

Simple Syara said...

@Cik Zara Tak mampu nak cari tanah jajahan sampai ke Paris. itu pun syara selalu kena. itu kekadang syara pun marah. tapi kalau syara follow je balik. :)

Simple Syara said...

@Nadia Johari mungkin. yelah ramai blogger sibuk kan?? syara je kot yang banyak songgehnya ^^

Kaoshi said...

Kalau dah ada mood, mari lawat blog sy pula.

Blog Saya: KaoshiDroid

Simple Syara said...

@Kaoshi haha. sya ra dah lawat. best blog awak.teruskan. syara sentiasa in mood. moody. tak mainlah :)