Pendapat Awak?

Assalammualaikum And Hye



521571_429144030480310_714545396_n_large


Sihat semua? syara nak mintak pendapat awak-awak semua boleh? bagi korang belog syara ni berat ke, ade jangkitan malware ke? Syara perlukan pendpat and jujur jelah. Mana tahu loading lambat ke. dah tak suka melawat belog syara. Syara perlukan sangat-sangat pendapat semua reader. Sebab syara pernah baca satu artikel and syara ulaskan macam ni :-

 " Follower and yang blogwalker tu penting bagi sesuatu blogger so jaga hati dia." 

Okay Syara tunggu pendapat korang. baik atau buruk syara terima. If kalau tak tahu yang buruk mcm mana nak jadi yang lebih baikkan?

Sekian :)

14 comments:

Maisarah Razak said...

hai..tak de pulak malware n tak berat pon..jgn risau k.. :)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

waalaikumussalam syara, is rasa blog nie ringan, tapi nampak kosong skit, maybe better letak Nuffnang Ads, leh gak dapat duit tabung. widget yang lain lain syara tak payah letak kekalkan macam pun ok, just add iklan je untuk jana pendapatan sampingan.

Izyan Yan Cinnamon said...

erm secara jujur nya blog awk ok,x berat,cepat loading dan x dak sebarang virus pun^^

mailey jayley said...

tak berat pun & tak ada jangkitan apa-2 virus pun . . okay je yunk . . just rajin kan BW tue ek . . betul kata-2 tue . . :)

fii said...

hi syara ! fii rasa blog syara ni dah okay . tak serabut . cepat je load . dah cun okay . go blogging ! heee

Simple Syara said...

@Maisarah Razak Fuhh~~ Alhamdulillah :) Terima kasih :)

Simple Syara said...

@Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah Okay boss!! nanti syara belajar buat :)

Simple Syara said...

@Izyan Yan Cinnamon Terima kasih. Risaunya kalau ada ^^

Simple Syara said...

@mailey jayley terima kasih kak Mai. betul eh kata2 tu. Alhamdulillah :)

Simple Syara said...

@fii Terima kasih and syara akan terus berblogging ^^

Aireyn Ashra ツ said...

Bagi saya lah , blog syara ringan jelaa , loading tak lambat pun :') maybe kene tambah widget sikit , tu je :)

Simple Syara said...

@Aireyn Ashra ツ Terima kasih :) nanti syara cuba cari widget yg sesuai :)

zulhilmi tempoyak said...

kadang2 la.. hehe

Simple Syara said...

@zulhilmi tempoyak kekadang apa? lambat loading? sorry kesian awak tunggu blog syara sbb lambat loading :(