Nama pun budak sekolah

Assalammualaikum And Hye



Ha. Dah lama tak update pasal diri sendiri. asyik update pasal giveaway je. Okay sponsor dah ramai. nnti syara review blog peserta and sponsor. giveaway terhad kepada 30 orang . okay stop talking about giveaway. boring.. haha

Bagi pelajar , how sekolah? best tak? syara okay je setakat ni. setakat ni lah. nnti bulan 6 dah ada kelas anjal lah, kelas tambahan hari sabtu. itu belum lagi . tapi demi PMR, tangan syara ni ditadahkan. Tadi masa mathematic, syara serius rasa macam nak menangis sebab susah. Orang kata jangan cakap tak minat dekat satu subjek sebab susah. Itulah yang rasa nak menangis je bila buat. cikgu syara tak pecaya yang syara ni slow math and bila syara cakap " tak faham" mesti dia kata " Asyik tak faham je." lepas daripada tu konon nak merajuk. Tetiba cikgu datang meja syara

Cikgu : faham tak saya ajar ni?
Syara : Kalau saya cakap yang saya tak faham bukan cikgu pecaya pun.

Lepas tu, boleh cikgu gelak. Orang tengah merajuk dengan dia, dia boleh gelakkan syara pula. haha. Tapi cikgu math syara still ajar walaupun dia ajar syara tajuk yang sama. Untunglah sebab budak kelas cakap muka syara and cikgu math syara lebih kurang. Jangan poyo!! haha

Okay . next entry will be more instresting kay :)
Sekian :)


10 comments:

Nurul Faiz said...

sabar je la. belajar memang macam tu :)

Simple Syara said...

@Nurul Faiz haha . sabar memang kena sabar. sakit dulu sihat kemudian

DNAzzizat said...

Bab berapa tu? Circle eh, bab 3?

Simple Syara said...

@DNAzzizat bab apa dear? tak paham den :)

DNAzzizat said...

@Simple Syara

Mathematic yang dibelajar tu lah. Bab berapa?

Simple Syara said...

bab 1 andd 2 :(

DNAzzizat said...

@Simple Syara

Emm, bab 1 dan bab 2 senang je sebenarnya. Cuba fahamkan betul2. Ceq yakin hang dapat punya!

Simple Syara said...

@DNAzzizat cikgu syara pun cakap macam tu. memang kena faham :)

DNAzzizat said...

@Simple Syara

Semoga Berjaya! InsyaAllah awak dapat 8A PMR ! Amin!

Simple Syara said...

@DNAzzizat Amin!!