Happy Birthday

Assalammualaikum And Hye

Tumblr_md2rx27b711r07610o1_500_large


11.11.2012, okay birthday ibu syara yg tersayang. okay syara pun ada sedara yang birthday dia kongsi dengan syara :) untunglahkan. okey kasik tgk muka mereka yg comel-comel panda ni :D



Before that, kak iqa sorry tak kasik tahu curi gambar. comel sgt. kakak nk tunjuk gambar yg kakak ade sedara yang comel and cun melecun mcm kak iqa. Semoga sentiasa dilimpahi rahmat. semoga bahagia hingga ke anak cucu cicit oneng-oneng :D hope long lasting till jannah :) hadiah tak ada kasi kiss je mampu :*
love you



My beloved mom, ibu. semoga panjang umur sehat selalu. sentiasa berdoa akan menjadi yg kaya dan semakin kaya. haha. semoga awet muda sekali. biarkan diaorang panggil kita adik beradek.haha. kakaklah katakan.semoga sentiasa disamping orang yang tersayang.


okey smpai sini. follower syara 94. i really need 6 more follower. bolehlah buat GA/giveaway. laku ke kalau syara nak buat? tak ade orang nak join punya. tapi hadiah mesti lumayan. bagilah syara 6 lagi follower boleh buat GA kan :)

SEKIAN :)