contest I choose to wear hijab!

Assalammualaikum...




Syara join Segmen lagi :) pufft!! tak ada idea nk tulis apa so, syara amek peluang join GA. okey syara adalah beberapa gmbar, since syara baru bertudung. start form 1. masa darjah 6 pkai tapi klu gi kedai x pkai   pun. just kalau pergi jejauh je. Harap suka :) tak comel pun. mcm cipan je muka :P


Ni, syara amik semalam ( 7.11.2012) kat rumah best friend Zuliyana. mcm nilah syara kalau gi sekolah. muka seposen dibuat. skema sket dh memadai. 


okey ni dh lama punya gmbar tak tahu zaman dinosaur ke zaman hang tuah. syarafana, seorang yg takkan pakai cermin matanya apabila keluar rumah bukan tujuan untuk ke sekolah. amboi ayat. haha :D


31 ogos 2012. my kakak sedara yg comel ni tunang. okey muka buruk. *tutup muka* haha.

Kenapa syara plih untuk menjadi seorang hijabi?

Sebab syara yakin dah tiba masanya untuk syara lebih mata and mengetahui apa perlu syara buat. syara bukan baik sangat. solat pun tinggal2.* doakan syara berubah* InsyaAllah.  umur 14 tahun, syara nak berubah tapi syara berubah perlahan2. step by step bak kata orang putih :D

okey smpai sini je. harap menang. sorry blog buruk. under construction :)
Sekian :)

19 comments:

\\ Izzah // said...

Hai =) Dr contest yg same , dah follow blog ni ^____^

*comel belaka gmbr sis , hhee ^^

therosputih said...

singgah sini...

jemput join giveaway saya

http://therosputih.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

gee azie said...

done follow awk kat sini juga...

Scha Aye Jay .. said...

from same contest . follow you back . good luck

Salwa Ismail said...

Thanks sebab join! :D

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

insyaAllah..moga istiqomah dlm perubahan ya dik =) gudluck contest.

Amalia said...

dari contest yang sama :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

CikMai said...

mai pun join contest nie:) hihi goodluck awak.

http://missobsesi.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

♥ Miss Hearty ♥ said...

nice dear ! gud luck..kite pon join =)
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Anis said...

good luck dear. done follow u back. :D

CikAnYsiS said...

hai saya dah follow awk :) hope awk lwat saya yew ^_^

CikAnYsiS said...

hai awak saya da follow awk :) hope awk dtg lawat saya yew ^_^

Nadiah_Rahman said...

hye , nad dr contest same .dtg n follow cini , gudluk yeah !

Sheila Salim said...

Assalamualaikum syara!
good luck dear!
akak doakan syara boleh berubah dgn jayanya! amin :)

Awana Suzanna said...

comelll....!!!! teruskn berhijab k... good luck yunx..
wana join too..

http://awanasuzanna.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Cik Amal said...

good luck dear
done follow sini

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

semuanya disini said...

alhamdulillah kalau syara dah berubah. abang heppy sangat.. kan cantik manis bila bertudung. hijab ni tidak perlu pakai. tetapi menutup aurat yang dituntut. tak kira la dengan apa benda kita menutup aurat. Allah sukakannya. kalau berhijab bukan kerana Allah kira dah terlepas dari dosa kerana menutup aurat tapi tak dapat pahala sebab bukan niat kerana ALLAH. so, apa apa yg kita lakukan, pastikan kerana ALLAH ya! (^_^)

Simple Syara said...

Alhamdulillah and thanks :)

Dianaa said...

dari contest yg sama,
good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

jemput join giveaway dari FD ye ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html